Over ons over Brabant Throwdown

Onze ambitie is duidelijk, de Brabant Throwdown moet hét Fitness event van Brabant gaan worden en zal toegankelijk zijn voor alle Crossfit atleten uit Nederland en Europa.  

De Brabant Throwdown is ontstaan uit een zeer goede samenwerking tussen CrossFit NulDertien en CrossFit Drie Torens. Deze gezellige en professionele samenwerking gaan jullie absoluut terugzien en meemaken op de eerste editie op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei 2019 in de indrukwekkende Irene Hal in Tilburg.

We zullen starten met een RX en Scaled buddy (MM/FF) wedstrijd but that’s just the beginning. Wij zijn ook druk bezig met de voorbereidingen van een Elite, Team en Master event dus hou onze social media goed in de gaten voor het laatste nieuws over deze specifieke categorieën.

In de  voorgaande jaren hebben CrossFit NulDertien en CrossFit Drie Torens samen meerdere succesvolle evenementen georganiseerd waaronder ook de Ubuntu Games. Deze laatstgenoemde CrossFit wedrstrijd werd georganiseerd in goede samenwerking met meerdere boxen uit de regio Tilburg. Nu vonden Michel (CrossFit Drie Torens) en Maikel (CrossFit Nuldertien) dat het hoogtijd werd voor een next level CrossFit spektakel, hieruit is de Brabant Throwdown ontstaan. Een op en top Brabants event waar jij jouw CrossFit skills te testen op alle denkbare niveaus dus zorg dat jij erbij bent!