RX buddy (MM/FF) Voor crossfitters in hart en nieren

Mededelingen Brabant Throwdown

Beste Brabant Throwdown atleet,

 

Het is bijna zover! De eerste editie van de Brabant Throwdown. Lees deze nieuwsbrief goed door zodat je weet wat de bedoeling is deze dagen.

 

Algemene informatie

 

Datum event:            Zaterdag 25 mei (RX) & Zondag 26 mei 2019 (Scaled)

 

Tijd:                            08:00 uur tot 17:30 uur

 

Locatie:                      TTV Irene, Insulindestraat 3a, 5013 BA Tilburg

 

Workouts:                Bekijk -> WOD 1 RX

                                     to be announced

                                     to be announced

Ontvangst

Je wordt om 08.00 uur verwacht bij de hoofdingang van de Irene Hal. Onze BTD crew zal na controle van je Eventbrite ticket, aan jou je BTD-shirt en je atleten polsbandje overhandigen.

Kleedruimte

De Irene hal beschikt over een dames- en heren kleedkamer. Ook zijn er douches en een toilet aanwezig. Kleding en materialen achterlaten in de kleedkamer is op eigen risico. Laat daarom waardevolle spullen liever thuis.

 Briefing WODS

15 minuten voor aanvang van iedere WOD, zal er een atleten briefing plaatsvinden. Zorg dat je deze niet mist! De Head Judge zal tijdens deze briefing alle movements en standards uitleggen, ook wordt er gebruik gemaakt van demo-team.

 

HEAT indeling

Deze vind je terug op  alle deuren van de kleedkamers en in de kantine van de Irene Hal. Op deze plekken zullen wij ook de rankings gaan plaatsen, zodat jij precies weet hoe je ervoor staat.

Aanvangtijden WODS

08.30 uur Welkomstwoord organisatie Brabant Throwdown

08.45 uur atleten briefing WOD 1

09.15 uur start WOD 1 (11.15 uur einde WOD 1)

11.30 uur atleten briefing WOD 2

11.45 uur start WOD 2 (12.45 uur einde WOD 2)

13.00 uur atleten briefing WOD 3

13.15 uur start WOD 3 (16.30 uur einde WOD 3)

16.40 uur uitleg Finale WOD

16.55 uur start Finale WOD

17.15 uur Prijsuitreiking RX editie Brabant Throwdown

 

Route auto

Neem op de A58/A65 afslag 10 Hilvarenbeek, volg de Kempenbaan richting Tilburg. Weg rechtdoor vervolgen via de Ringbaan Oost, na 1.3 kilometer, sla rechtaf in de Insulindelaan in. Bestemming Irene Hal ligt na 250 meter aan de linkerkant.

 

Route Openbaar Vervoer

 Vanaf Centraal Station Tilburg neem Arriva stadsbus 9 richting Udenhout. Uitstappen bushalte Ringbaan Oost Spoorviaduct, daarna 2 minuten lopen naar bestemming Irene Hal.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de eventlocatie Irene Hal. Hierbij het vriendelijke verzoek om zoveel mogelijk rekening te houden voor de omliggende bedrijven.

Eten en Drinken

Op de locatie is een sportkantine aanwezig. Hier zijn allerlei drankjes, snacks en broodjes verkrijgbaar. Betaling alleen met eventmuntjes, geen contant geld.  Muntjes kunnen worden aangeschaft bij de hoofdingang van de Irene Hal.

Medische verzorging

Fysiotherapie Dorst zal beide dagen aanwezig zijn op voor medische verzorging. Je kunt bij Simone, Stefan, Debby en Bowdy terecht voor EHBO, medisch advies, taping ( 5 euro, taping met eigen tape gratis), sportmassages ( 15 minuten 15 euro / 30 minuten 25 euro)

Mocht  je toch nog vragen hebben, mail ons dan op info@brabantthrowdown.nl